Schermen-1920x500

Wat is een Social Media Club?

Social Media Clubs zijn er op diverse plaatsen.

 

Landelijke Social Media Clubs

Social Media Clubs zijn overgewaaid uit Amerika. De eerste SMC startte in 2009 in San Francisco.

In Nederland zijn er meerdere SMC’s, verspreid over het land. Wil je meer weten over de avonden daar, check dan eens op Facebook, Twitter en/of Google. Of zoek op Social Media Club + de plaatsnaam.

Het zijn “clubs” waar sprekers de aanwezigen kennis bijbrengen over de laatste stand van zaken in de snel veranderende online wereld.

Het idee is dat je jouw ervaringen met social media en andere digitale zaken met anderen deelt. En dat is precies wat we doen. De club is een platform om face-to-face kennis en ervaring uit te wisselen.

Vrij toegankelijk

Voor ons als organisatie zijn er enige kosten aan verbonden. Daarom zijn we genoodzaakt een klein bedrag aan entree te vragen. U krijgt hiervoor een avond waarbij veel kennis wordt gedeeld, koffie of thee en één drankje aan de bar van Zalencentrum De Bron. Iedereen is welkom op deze avonden. Of je ondernemer bent of niet, of je nou communicatiespecialist bent of niet, of je nou marketeer bent of niet, iedereen met interesse in de online wereld is welkom.

 

Actualiteit

De onderwerpen kiezen we uit de actualiteit. Wanneer we nieuwe ontwikkelingen zien, nodigen we een gespecialiseerde spreker uit die ze voor ons kan uitleggen en toelichten.
Wil je zelf eens een onderwerp op de agenda hebben, neem dan contact met ons op!

E-presentator
F-deBron
sliderses2-koffie