Jasper is communicatie consultant bij Klantenfabriek.

Jasper is communicatie consultant bij Klantenfabriek. Hij is altijd bezig met de vraag waarom doen mensen wat ze doen. Zijn fascinatie met mensen heeft zijn levenspad beïnvloedt. Van de persoonlijke relatie op de markt, naar b2b communicatie bij Klantenfabriek en het leren kennen van verschillende nationaliteiten in Londen, hij is druk bezig met het doorgronden van mensen. Vanuit zijn theoretisch kader pakt hij praktische vraagstukken aan. Zo ook content marketing en social media.

Highlight onderwerp: overal in de markt zijn bedrijven bezig met SEO, kortweg het beter vindbaar maken van je website door het gebruiken van zoekwoorden. Zoekwoorden zijn echter een klein stukje van SEO. SEO gaat eigenlijk niet over zoekwoorden maar over het creëren van kwalitatieve content voor een groep geïnteresseerden. Maar hoe gebruik je zoekwoorden om kwalitatieve content te maken? En wat komt er nog meer bij kijken? Mike Koolwijk en Jasper Camman nemen je dinsdag 20 november mee in de wondere wereld van google.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *