De avond van uw vraag….

Een maal per seizoen organiseren we een avond waarbij uw vraag/probleem centraal staat. Het moet natuurlijk een vraag zijn omtrent de digitale wereld en waar mogelijk over de inzet/opzet van de sociale media. Wij zoeken een spreker op die dit juist als specialiteit heeft. We maken gezamenlijk een case waarbij de kern van uw probleem wordt voorgelegd aan de zaal. De kennis die daar aanwezig is kan gebruikt wordt om met oplossingen voor uw vraag/probleem te komen. Het gaat niet om uw bedrijf te promoten maar juist om u verder te helpen. Zo heeft u zelf een vraag/probleem of kent u een bedrijf in of rond Alphen aan den Rijn die een vraag heeft neem eens contact met ons op, dat mag via mail of Social, en we gaan er mee aan de slag. We kijken dan als club welk probleem we gaan beetpakken. We zien uw reactie graag tegemoet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *