Actief zelf met een onderwerp aan de slag gaan

Alleen luisteren is natuurlijk prima maar actief zelf met een onderwerp aan de slag gaan maakt het nog boeiender. Daarom gaan we na de pauze met een praktijkcase aan de slag. De groep wordt in kleinere groepen verdeeld en zo komen er diverse antwoorden op de vraag/case die er ligt. Het delen van jouw kennis en ervaringen is daarbij essentieel. En let wel….. geen antwoord is fout. Je draagt een mogelijke oplossing aan waar de vragensteller iets mee kan gaan doen. Het wil natuurlijk niet zeggen dat het ook gebeurt. Een vorm van interactief werken die juist leuk en praktisch is. Tevens leer je elkaar veel beter kennen wat weer tot een zinvolle verbreding van je netwerk kan leiden.
Heb je zelf een vraag over een onderwerp op onze agenda, geef dat dan eens aan ons door. Mogelijk kunnen we er voor jou een pakkende case van maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *